Jag är långt ifrån en nageltjej asså. Förr tyckte jag att allt med nagellack å grejer var fult och jag använde det aldrig, fram tills för typ 2 år sen! Dessvärre får jag inte använda det i jobbet så det blir otroligt sällan att jag målar naglarna och sådär, tyvärr. Har även märkt på sistone att lite längre, fina naglar gör att man känner sig otroligt snygg! Gjorde nagelförlängning i Turkiet för några veckor sedan och jag kände mig verkligen tjusig. Tyvärr tog jag bort det efter cirka en vecka pga jobbet, och det känns trist att veta att jag inte kommer ha så fina naglar så länge jag jobbar där! Men men.
 
Ialla fall, det jag skulle komma till var att jag är inte någon nageltjej, men ack så snyggt detta är! Eleven började för några veckor sen att sälja Ciaté Caviar Manicure som nu finns i tre olika färger, svart, vitt och rosa. Det är ett kit bestående av  ett färgat lack i de färgerna jag nämnde, samt en burk med små pärlor som man häller på nageln direkt efter lacket så det får torka i lacket! 
 
Bilden är från eleven.se. Detta är då den vita varianten. Visst är det läckert?!?! Blir nog till å göra en beställning där snart igen:)
 
naglar,nagellack,pärlor,,